Коледен подарък според зодията

Зодиакалният знак на близките ви ще ви помогне в избора на точния подарък

Ако още не сте решили с какво да зарадвате близките си за Коледа, то тогава зодията им ще ви погне да изберете най-подходящия подарък.

Овните ще се зарадват на подаръци, специално направени за тях. Или пък на спортни аксесоари, като очила за сноуборд, шал, шапка или дори ръкавици. Подходящи са инструменти, свързани с тяхното хоби, аксесоари за автомобил. Може да ги изненадате с класически литературни произведения, подвързани специално за тях.

Другите подаръци са сребърни бижута, уикенд за двама, романтична вечеря, или пък ваучер за бокс тренировки или плувен басейн.

Телците харесват всякакви луксозни подаръци. Свещи и ухаещи цветя, които да им подскажат колко много ги обичате, скъпи растения за градината или дома им, луксозна козметика, фини вина или шампанско, вечеря в тузарски ресторант. Ще се зарадват и на луксозно подвързана книга или оригинални дискове с любимата им музика.

Близнаците обичат всякакви джунджурийки. Те изобщо не са придирчиви и ще се зарадват на билети за театър или кино, енциклопедична литература, електронни пъзели, судоку, модни аксесоари, часовник, будилник, козметика. Ще подскочат от радост, ако им поднесете някакво веселяшко изобретение.

Раците ще се зарадват на дарове от морското дъно: раковини, рачета, миди, морски звезди. Те обичат антикварните предмети. Зарадвайте ги с романтично пътуване до морето. Ще харесат като подарък и цифрова фото-рамка, както и всякакви предмети за дома. Тъй като обичат да се вихрят из кухнята, добър подарък ще бъде и луксозна готварска книга.

Лъвовете харесват златните бижута и луксозните аксесоари. Скъпа картина или литография, маркова бутилка шампанско, дреха от висшата мода или екскурзия до тропически остров също са добри подаръци за тях. Ще се зарадват и на вечеря в престижен ресторант, SPA процедури, филми и големи спектакли, записани на DVD, както и на билети за голям концерт.

Девите ще се зарадват на диетични продукти и био козметика.  Ако пък разполагате с повече средства, купете им хубави офис мебели, скъп телефон или оригинална картина от известен автор. Диск с фолклорна музика също ще ги зарадва.

Везните обичат да получават цветя и шоколад, луксозни подаръци, и качествени дрехи, но избрани лично от тях. Вечеря на свещи и разходка с лодка е добър подарък за тях. Ще оценят и ваучери за безплатно посещение в козметичен салон, както и хубава музика.

Скорпионите ще подскочат от радост, ако им подарите за Коледа секси бельо. Те харесват екзотичните ястия и напитки, марковите парфюми, еротичните масажни масла, скъпоценните камъни. Ако имате повече пари, купете им цифров фотоапарат или камера. В краен случай им подарете фентъзи книга или филм, или пък ги заведете на мечтаното от тях цяла година парти.

Стрелците ще се зарадват на самолетни билети, дори само за да пийнат едно кафе на летището в непознат град. Обичат уикендите на село, затова им подарете хубаво вино. Другите подходящи за тях подаръци са вечерни курсове, автомобилни аксесоари, спортни дрехи, билети за комедии и карта на света, с платена екскурзия до произволно избрано от тях място.

Козирозите харесват луксозните аксесоари за офиса и всякакви електронни глезотийки. Уикенд на село или ваканция в планината ще ги зарадва. Купете им обувки от скъпа естествена кожа, луксозен парфюм, хубава книга или красив дървен сувенир.

Водолеите ще се зарадват на оригинални вещи, които само те ще притежават. Изберете им за подарък качествена козметика или камъни и кристали, дрехи от коприна и сатен, естествени цветя. Ако искате дълго да помнят подаръка ви, вземете им билет за концерт на любимата им група.

Рибите ще се зарадват на шампанско, романтични книги и филми, картина, цветя или аквариум с живи рибки. Зарадвайте ги с почивка на брега на морето или им поднесете морски дарове в оригинална опаковка. Рибите ще оценят и шоколада като хубав подарък, защото го обожават. От вас зависи да улучите любимата им марка.