Погром в къщата, Златките, Пенка и Джийсън се сбили

Зловещ скандал за малко да прекрати участието на Златките, Пенка и Джийсън Брад Люйс във втория сезон на Big Brother All Stars.

По време на снощния лайф водещият Ники Кънчев съобщи, за грандиозен скандал, който довел до физическа саморазправа и погром в къщата на знатните участници в Нови Хан.

Панаирът бил толкова голям, зрелищен и унищожителен, че продуцентите са били пред дилема да изгонят участниците в него.

Мистър „Стани богат” намекна, че Джийсън е способен на физическа саморазправа, освен това по време на боя част от мебелировката е била потрошена, а охранителите са били в готовност да влязат в къщата за да осуетят евентуално разрастване на скандала и окървавяване на All Stars сезона.

В основата на голямата олелия е провокативния артист Джйсън Брад Люйс, който в компанията на ромката Пенка и одобрителните погледи на Киро Скалата и Ели се опита да изкара извън кожите двете плеймейтки Райкова и Димитрова. Той скри гримовете, бижутата и очилата на русата Злати, намокри креватите и на двете плейметки и за капак прободе снимка с гаджето на русата с нож. Явно целта му да предизвика наяве истинската Златка да се покаже пред камерите е успяла.

В крайна сметка престъпниците излежават наказание в импровизиран затвор в къщата. Кои са те ще стане ясно в днешният дейли епизод.