Тодор Гребенаров подхваща битовата престъпност

Крими

25-11-2013, 14:13

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев от 22 ноември 2013 година на длъжност директор на Главна дирекция "Национална полиция" е назначен комисар Тодор Гребенаров, съобщават от МВР. Присъдена му е категория А, главен комисар. Днес той беше официално представен пред състава на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

Като приоритет в работата си Гребенаров посочи различният подход в организацията на патрулно-постовата дейност, както и реализиране на мерките в борбата с битовата престъпност.

Биографична справка за главен комисар Тодор Гребенаров:

Главен комисар Тодор Гребенаров е завършил НВУ "Васил Левски" - Велико Търново. През 1995 година започва работа в ОДМВР-Пловдив като полицейски инспектор. Девет години е началник на отдел "Охранителна полиция" в областната дирекция. Със заповед на министър Цветлин Йовчев от 15 август той е назначен за директор на ОДМВР Пловдив. За високите си професионалните  успехи  комисар Гребенаров е награждаван многократно през годините – сред получените от него отличия  са: "Почетен знак на МВР" - Трета, Втора и Първа степен, Почетно отличие на МВР "За доблест и заслуги", медал "Правосъдие, свобода, сигурност", както и наградно оръжие.