Дубъл втори: Златка Блек VS географията

Бургас Лайф

23-11-2013, 21:00

Снимка:

Big Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Защо така погрозня Русата Златка?

Биг Брадър привика плеймейтката да я препита, тя се справи почти без грешка

Знания, достойни за трети кръг на олимпиада по география, показа сексапилната бургазлийка в Къщата на Биг Брадър Златка Димитрова.

Смуглата красавица официално издържа поправителния си изпит за столиците в Европа. След като преди година чернокосата плеймейтка шашна цяла България с революционната си идея, че Великобритания е столица на Англия, или обратното, днес Златка доказа, че късно е по-добре от никога.

Така бургазлийката прекъсна черната серия от подигравки и показа, че фейсбук групите от рода на "Да дарим старите си учебници по география на Черната Златка" трябва да намерят ново приложение.

Все пак Брадъра реши да улесни една от любимите си съкрвартирантки и я препита за същите  държави. Бургазлийката даде от раз 10 верни отговора и единствено се запъна със столицата на Италия, която според нея беше Милано. Златка обаче запази завидно хладнокръвие, след като Големият брат й каза, че има грешка на таблото. След мимолетно колебания верният отговор Рим бе поставен, а реномето на плеймейтката възстановено на 100%

"Добре се чувствам, не знам дали това трябваше да направя, за да докажа на хората, че съм човек. Човек се учи докато е жив, ще се опитам да се усъвършенствам, като диамант, който трябва трябва да се ошлайфа", каза Златка през сълзи и получи наградата си - да види кой и защо я е пратил на елиминации. Облекчението, че издържа проверката на Брадъра обаче бе помрачено като изгледа видеото.

Дълго след като излезе от изповедалнята Златка не успя да се успокои и потърси подкрепа при съименничката си Златка Блонд.