Уикендът - Жизнерадост и оптимизъм

Хороскоп

22-11-2013, 19:00

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-опасните шофьори в Зодиака

Ще бъде ли връзката ми продължителна и успешна?

Слънце в Стрелец, Луна в Лъв

Астрологична картина за 23-24 ноември
Още в петък Слънцето пристъпи в царството на Юпитер-Стрелец, а в събота и неделя Луната ще е негова гостенка в Лъв. Тази комбинация обещава че жизнерадост и оптимизъм  ще завладеят поднебесния свят, а ние-кой повече, кой по-малко, ще пожелаем да се почувстваме център на внимание. Игрите, конкурсите и състезанията са подходяща сцена за подобни желания, а в случай, че не сте толкова самоуверени може би ще ви привлекат театрите, концертите и светските мероприятия. Важното е да сме в центъра на събитията, а самите събития да бъдат ярки и впечатляващи. Хората на изкуството вероятно ще успеят най-качествено да се възползват от възможностите на този ден, който предоставя забележителни условия за реализация на идеите им.

Каквито и развлечения или инициативи да сте планирали за уикенда, се постарайте да ги реализирате в събота, тъй като в неделя битови проблеми и недостиг на ресурси могат да влошат настроението ви. Съчетано с изострената чувствителност и неадекватното приемане на постъпващата информация, характерни за втория почивен ден, това може да предизвика раздразнение и неудовлетворение в общуването. В живата ни могат да се появят двойствени и обезпокояващи ситуации, някои от които могат сериозно да разстроят емоционалното ни равновесие. Ще ни се прииска да избягаме от действителността, ако не реално, то поне въображаемо. Мнозина ще почувстват носталгичен копнеж към хора и места, свързани със сърдечни спомени.

И докато събота ще ни предостави изобилие от светски събития и наслада от тях, неделя напротив-ще ограничи възможностите ни за получаване на качествени удоволствия. Но пък ни предоставя идеални условия за духовно развитие и обучение. А в случай че сте предвидили разходка по магазините през почивните дни, имайте предвид че направените покупки едва ли ще имат практическа полза. Но пък можете да зарадвате любимите си хора с малки подаръци. Макар и безполезни, те със сигурност ще бъдат оценени като жест на внимание.

Здраве, хранене и красота
Простудни заболявания и хранителни разтройства заплашват физическото здраве и през двата дни.Особено внимателни трябва да бъдат възрастните и хронично болните хора.За сметка на това пък, духовните ни потребности нарастват и тяхното удовлетворяване ще бъде инвестиция в психичния баланс. Можете да го постигнете в контакта си с природата и изкуството.

Успешни ще бъдат всички грижи, които подчертават красотата и индивидуалността ви. Поухажвайте кожата и косата с подхранващи маски. Боядисването на косите ще ги обогати с устойчив и бляскав нюанс. Много стимулиращо въздействие върху кожата и целия организъм ще имат контрастните душове.