Как "Игрите на глада" промениха Дженифър Лоурънс

Актрисата даде специално интервю за списание Joy, в което разказва за втората част на филма, буйното си детство и бремето на славата

Една от любимките на всички фенове на „Игрите на глада" е звездата на корицата на българското издание на JOY този месец, пише Lifestyle.bg. Дженифър Лоурънс даде специално интервю, в което разказва повече за втората част на „Игрите на глада", за еуфорията покрай Оскарите и как животът й рязко се е променил след успеха.

Най-големият страх на иначе огнената Джени е да не привикне със славата и да се превърне „в една от тези надути хора, които понякога виждам по телевизията", както самата тя определя холивудските звезди.

„Предпочитам да изглеждам малко по-пълна на екран, но като нормален човек в живота", споделя пред JOY Дженифър. А в личен план се смята за доста мързелива: „Мога да прекарам по 15 часа на дивана вкъщи, гледайки телевизия. Затова обичам да работя. Много."

Пред изданието огненото момиче разказва и за трудното си детство, невъзможността да се впише, папараците, които спят в двора й и я преследват навсякъде, и повторното влюбване в приятеля й Никълъс Холт.

&nbsp