Двоен празник за Теди Джорджо през уикенда

Диджеят празнува в Троян рожден ден и 25 години на сцена

Клуб „Планета Пайнер” в Троян ще бъде домакин на петъчния DJ маратон по повод двойния празник на краля на диджеите Теди Джорджо. Официалният водещ на българските волейнационали ще посрещне рождения си ден на пулта в Троян в полунощ в компанията на топ диджеите на България. В клуба на гости на рожденика ще бъдат неговия учител Данчо Стълбицата от БНР, най-добрия български ремиксатор DJ Rossko, легендарния DJ Jerry  и учениците на Теди - DJ Paffy, DJ Daniel и DJ Chocho, които ще представят своя микс за гостите.

Партито ще започне от петък вечер, 22 ноември. Виновникът за празника на тази дата празнува и 25 години на сцена. Теди започва кариерата си през далечната 1988 година в родния си град Дряново. Парти диджеят е гастролирал в цялата страна, както и в Гърция, Сърбия, Малта, Испания, Швейцария и САЩ. От 1998 година е в екипа на АРА Мюзик, а от 2003 година до днес е официален диджей на Фен ТВ и Балканика мюзик телевижън. Емблема в българския ефир остава незабравимото му авторско радио шоу „Музикална рулетка“.  Гордост на диджея е колекцията му от над 2 400 винилови макси сингли, които са негов специалитет по време на ретро партитата.

Тази година Теди се дипломира като бакалавър по Публична администрация във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ като през 2007-2011 година той натрупа стаж като общински съветник в Общински съвет – Дряново.

Възпитаник на Данчо Стълбицата от БНР и последния ученик на покойния диджей Боби Ай, през 1994 година той печели национален конкурс и титлата „Шампион на Северна България“. През 2010 година той става отново шампион на България в надпреварата на awards.bg и печели титлата Best DJ of the year.

Редом с многото си ангажименти, Теди намира и време за своите хобита – футбол и риболов.