"Искрено и Лично" с Орлин Орлинов (СНИМКИ 18+)

Булевард

14-11-2013, 17:20

Снимка:

Архив

Автор:

Галина Цветанова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-плашещите джуки в българския шоубизнес

Скандалният футболист Орлин Орлинов в откровено интервю първо пред Bulgariautre.bg

Орлин, в последните дни името ти отново беше забъркано в лют скандал, този път с много по-пикантен привкус. В интернет пространството се тиражират твои скандални снимки, на едната се целуваш с мъж в устата а на другата си... не знам как да го кажа, да речем, че е доста провокативна порно снимка, която показва мъжеството ти в целият му „блясък”. Всичко това беше подплатено с обилни подробности за твоя гей връзка, как ще обясниш тези неща?

Как да ви ги обясня, всичко е пълна лъжа и измислица.

Как така измислица? Има снимка на която се целуваш с мъж!

Е има снимка, сигурно всеки втори като си пийне с приятели в компания на маса прави подобни неща, това си е приятелска целувка, турците се поздравят с целувка, да не би и те да са гейове? Тази снимка е много стара, поне от преди три - четири години, даже нямам спомен къде е правена. Какво толкова, това си е бъзик между приятели. Две жени ако се целуват да не би да са лесбийки, не са, приятелки са!

А, историята, че живееш с мъж любовник, който работи в столично заведение и те издържа?

Аз въобще не съм в София в момента. Така, че няма как да стане това? Пълен фалш.

А правил ли секс с мъж?

Не, не ми остава време от толкова много жени около мен, които ме искат.

Дори за пари? Говори се, че взимаш 500 лева за секс с мъже. 

Казах ти, нито с пари, нито без пари, няма как да стане просто. Не мога да го вдигна от мъж. Пък и такива пари не ги искам.

Да, обаче и преди се говореше, че имаш афери с гейове и травестити?

Ако това, че фризьорът ти е гей или пък познаваш хора от шоубизнеса по клубовете те прави обратен, то тогава цяла София са на другия тротоар...

Кой те мрази  толкова, кой има интерес да разказва такива лъжи за теб?

Ами предполагам, че Габриела. (Габриела Радославова, по-известна като моделката с най-големи силиконови устни, бивша любовница на Орлин Орлинов б.р.)

Това момиче не може да преживее, че за мен всичко беше само секс и не мога да бъда само с нея, тя се е влюбила и ме иска само за себе си, щом разбра, че няма да стане на нейното и започна да дрънка врели некипели. И да си измисля тези смешни истории за мен, иска да ме унижи. А другата снимка самата тя ме е снимала, благодаря й за рекламата, сега съвсем няма да мога да се отърва от жени. Всички видяха какво имам в гащите.

Нормално е да се влюби, живеели сте заедно.

И  това е измислица, ходех от време на време при нея, оставал съм да спя след секс, ама да живея, че и година и половина, това са само нейни фантазии. Сега, вече като разбра, че няма да ме има за себе си иска поне да си натрупа популярност на мой гръб като друга предишна, същата като нея.

Да, и Габи твърди, че си я бил като една предишна твоя приятелка, удрял ли си я?

Не съм я бил, коя жена ще се влюби в някой ако я бие.

Но си я удрял, нали, признай си?

На шега, или като се лигави нещо, но не е яла бой в истинския смисъл. Ако я ударя, ще си личи, тя е една торба кокали. Но тя и няколко други като нея са такива, търсачки на слава. Готови са да се излагат само и само да са по вестниците и телевизиите.

Добре, според теб е нормално мъж да удари жена?

Не, не е нормално, ама аз съм избухлив и понякога нервите ми не издържат, особено ако някой ме дразни умишлено. Но да пребия жена, както се говори не е било никога. 

Сигурно си прав че тя търси популярност, преди време самата тя разпространи свои еротични фотоси, а също и снимки, на които споделя женски ласки, това означава ли, че е бисексуална?

Аз, ти казвам, че е готова на всичко за да стане известна, а ти не ме разбираш. Бисексуална или не, няма да падам на нейното ниво да я разправям каква е и какви ги върши. Само аз я знам какво представлява. Опитвам се по всички начини да не й обръщам внимание, а тя не ме оставя намира, за това са всички тези циркове дето ми ги  организира.

Всичко звучи много хубаво, обаче сега читателите ни ще кажат, че ти искаш да се изкараш най-свястното момче и тя е лошата, но всички знаем, че не си цвете за мирисане. 

Виж аз може и да избухвам понякога, може да губя контрол, нервак съм, но не съм такъв изрод какъвто се опитва да ме изкара тя, просто всичко е много преувеличено от болната й и извратена фантазия.

Имаш ли приятелка в момента? 

Винаги съм имал много партньорки, аз не съм мъж за една жена. 

И до кога така? Не мислиш ли за семейство, деца? 

Всичко си идва с времето, когато срещна точната жена ще направя семейство, все още не съм я намерил.

Благодаря ти за това интервю, последният ми въпрос към теб е искаш ли да кажеш нещо на Габриела и ако я срещнеш какво би направил? 

Тази не я познавам...