Помогнете ни да намерим...

Потребители във Фейсбук сами разследват смърт на магистрала „Струма”. Близки на загиналата се опитват да намерят колата, която я е блъснала

Инцидентът се случил на 10-ти ноември (неделя), около 16:30 часа на магистрала "Струма" в посока София, в отсечката между Старо Село и Студена. 

Тогава малък бял хечбек, не особено нов модел, удря в мантинелата мотор, на който освен моторист е имало и пасажер. 

В следствие на катастрофата  е починала жената, която се е возела на мотора . Мъжът който е карал  е в Пирогов със сериозни наранявания.

По лявата част на автомобила, който е причинил катастрофата, се предполага, че има следи от мотоциклета. По всяка вероятност автомобилът се е движил в пакет със златист джип, който по непотвърдена информация е бил Шевролет Каптива. След инцидента и двата автомобила са спрели за секунди, видели са какви са последствията от удара и веднага са избягали в посока София.

Според информацията в социалната мрежа, катастрофиралия мотор не се е движел сам, а с още осем мотора. Те обаче не били скупчени на едно място, защото” биха създали голям хаос по натоварения неделен път”. 

Въпреки това, един от моторите в групата  видял случилото се. Той обаче веднага се стекъл да полагана приятелите си, когато ги видял на асфалта. За това и от шока, той не запомнил регистрацията на колата.

Близки и приятели на загиналата молят всеки, който може да помогне с някаква информация да пише на „Помогнете ни да намерим”.