Петър Димитров отнесе глоба от 400 лева и един мач за картона срещу Славия

Дисципа наказа и администратора на Локо София за мача с Черноморец

Нападателят на Нефтохимик Петър Димитров очаквано бе наказан от Дисциплинарната комисия на БФС да не вземе участие в един мач на отбора. Освен това той ще трябва да внесе в касата на съюза и сумата от 400 лева.

Дисципа наказа и администратора на Локо София на мача с Черноморец, както и длъжностни лица на същата среща.

Ето решенията на дисципа, които засягат срещите на бургаските отбори:

С лишаване от състезателни  права

ЛСП

лв.

Петър Огнянов Димитров

ПФК”Нефтохимик”

1

400

       

 След сезиране от СК към БФС за нанесени обиди от администратора  на ПФК ”Локомотив-София” към длъжностните лица след срещата ПСФК ”Черноомерц-Бургас” /гр. Бургас/ - ПФК „Локомотив-софия”, на основание чл.34 ал.1, т.2, във връзка с чл.34, ал.2, ДК наказва Н. Янкулов (администратор на ПФК ”Локомотив-София”) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лева.

За непредоставяне на точна информация за прояви на служебни лица след срещата:

ПСФК ”Черноомерц-Бургас” /гр. Бургас/ - ПФК „Локомотив-София” 

което затруднява ДК за вземане на правилно решение, спрямо дисциплинарното нарушение, на основание чл.21, ал.4 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФСи чл.32, ал.1, буква „Б” от ДП на БФС, ДК сезира СК за вземане на решение относно изпълнение на задълженията на длъжностните лица.

В същото време Янкулов и Локо София отрекоха това, което е написал делегата: По никакъв начин не съм обиждал длъжностните лица на срещата. С това си действие подозирам, че той иска да измести фокуса на вниманието от съдийските грешки на терена по време на мача в съвсем друга плоскост“, заяви потърпевшият Николай Янкулов.