Христо Стоичков награди футболист на "нафтата"

Спорт

12-11-2013, 17:19

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Кристиян Антонов се обучава от треньорите Антон Николов и Милен Христов

24 деца от различни школи бяха наградени днес от Асоциацията на българските футболисти. Малките таланти бяха отличени по програмата "Децата и футбола", която се провежда в партньорство с БФС.

Сред наградените бе и футболистът на Нефтохимик Кристиян Антонов, който е част от една от най-успешно представящите се формации на „нафтата”, родени през 2001 година. Той се обучава от треньорите Антон Николов и Милен Христов, който придружи Кристиян на церемонията в столицата.

Най-успешният български футболист Христо Стоичков награди победителите, а в церемонията участваха известните футболисти Станислав Ангелов и Владимир Гаджев от Левски,  Емил Гъргоров, Тодор Янчев и Валентин Илиев от ЦСКА.

Христо Стоичков поздрави участниците и организаторите Дончо Донев и Георги Бойчев, с чиито усилия повече от 15 години тази инициатива набира все повече привърженици.

"Дай Боже много от вас да стигнат до най-големите върхове в българския футбол - завърши обръщението си към децата най-добрият български футболист".