12 ноември: Залогът си струва

Хороскоп

11-11-2013, 18:45

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Прозорец към успеха

Слънце в Скорпион, Луна в Риби

Астрологична картина на деня - 12 ноември
Вторник ще бъде  най-благоприятния и успешен ден през настоящата седмица. Тригонът между Слънцето и Юпитер ще ни зарадва с позитивно настроение и още по позитивни очаквания. Част от тях ще бъдат продиктувани от перспективи, които възприемаме твърде оптимистично но сега е по важно да ги видим и да се закачим за тях, а предстоящите месеци ще ги синхронизират с реалността.

Денят ни предоставя идеални възможности да се погрижим за комфорта си-физически, психически и емоционален. По тази причина би било добре да контактуваме само с хора, които са ни приятни и по възможност да избягваме онези които имат твърде силно влияние върху нас. Без да забележим можем да бъдем увлечени в неравностойна ситуация, в ущърб на личните ни интереси, или да дадем съгласието си за участие в неприятни и неизгодни за нас дела и ситуации.

Въпреки малките капани обаче, денят ще бъде изключително ползотворен. Срещите, разговорите, събитията и обстоятелствата през този ден ни дават възможност да укрепим личния си комфорт, общественото и  социалното си положение, да потърсим и получим повишение в длъжност и да подемем инициативи, целящи нарастване на благосъстоянието ни. Доколко и дали това ще се случи, зависи от готовността ни нещо да пожертваме - най-вече моментни желания, или добре вкоренени навици. Но пък залогът си струва.

Работа и бизнес
Очаква ни един ползотворен и успешен ден, който по никакъв начин не бива да пропиляваме. Съставете си стегнат график и се придържайте към него, за да не допускате по-маловажни дела да ви разсейват. Сега е момента да обсъдите с началници професионалните си амбиции, или с високопоставени лица деловите си намерения. Ще можете да разчитате на тяхната помощ и подкрепа.

Здраве, хранене и красота
Денят ни дава прекрасни възможности да открием нови източници на енергия, нови средства за лечение или специалисти които да подпомогнат грижите за здравето и външният вид. И въпреки, че Луната в Риби предразполага към пасивност, не си позволявайте да бездействате през днешният ден. Спортът и активното физическо натоварване ща акумулират енергия която в последствие ще можете да използвате пълноценно в жизнеутвърждаващи дела.

Организмът е склонен към задържане на течности, затова ограничете консумацията на млечни продукти и солени храни. Алкохолът също следва да бъде ограничен, тъй като въздействието му е в пъти по-силно.