Гонзо: Всички трябва да са най-високо ниво, за да успеем срещу ЦСКА

Спорт

02-11-2013, 11:19

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Отборът на ЦСКА винаги е бил дразнител за мен

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо заяви, че тимът му не излиза като обречен срещу ЦСКА в мача между двата тима в неделя на стадион "Тича" във Варна. Специалистът допълни говори в специално интервю за предаването "Преди банята" по News 7.

“Срещу Славия не играхме по най-добрия начин. Нито тактически, нито като отбор. Направихме индивидуални грешки и изпуснахме 3-4 ситуации, които трябва да вкарваме на чужд терен. Нормално е да загубиш, когато не показваш това, което си показвал в предишните мачове. Ще компенсираме контузиите с наличните футболисти. Георги Илиев се завръща. Надявам се, че останалите ще покажат най-доброто от себе си. Всички трябва да са най-високо ниво, за да успеем срещу ЦСКА“, коментира Георги Иванов.

"Статистиката не е важна в такива мачове. Традициите се нарушават. Ние нямахме 3 години победа над Черноморец, но победихме. Единственото, което ми дава успокоение е, че в единия мач срещу ЦСКА в София, който загубихме с 2:3 играхме добре, а в другия направихме 0:0. Не излизаме като обречени, излизаме за победа“, коментира още Гонзо.

"За мен всеки мач е специален. Отборът на ЦСКА винаги е бил дразнител за мен, при положения, че съм работил за Левски. Аз обаче няма да вложа толкова много емоции. Трябва главите на играчите да бъдат изчистени. Трябва да бъдем спокойни и мотивирани. ЦСКА в момента е в подем. Тези футболисти вече започват да играят силно и не случайно са на тази позиция, която заемат в момента. Ние обаче имаме шансове, които трябва да използваме. У дома играем силно.“

Относно завръщането на Мартин Петров на „Българска армия“, Георги Иванов заяви: „Всеки един футболист с такова име вдига новото и интереса към първенството. Много футболисти, които играят в чужбина, ако се върнат тук, нивото ще се вдигне и няма да има нужда да купуваме недоказани играчи. Такава обаче е икономическата ситуация тук, че всеки, който покаже някакви качества трябва да го продадем. Трябва да задържаме добрите футболисти най-малко 2-3 години. С текучеството на толкова много чужденци няма да стигнем никъде. Класата не им е толкова висока.“