Пак се почна: Ботев иска да привлече Валери Божинов

Спорт

01-11-2013, 20:38

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ухажването ще започне през декември

Валери Божинов ще бъде сериозно ухажван през следващия месец от Локомотив (Сф) и Ботев, съобщи днес TV7. На информацията може да се вярва, тъй като телевизията и жълто-черните са с един и същ собственик.

„Имам нужда някой да ми подаде ръка в момента”. Емоционалното признание е на Валери Божинов, който сподели пред TV7, че до месец очаква да знае името на новия си клуб.

Разочарован от постоянното си присъствие в жълтите издания, Божинов продължава да поддържа форма с Локомотив (София). Нападателят се закани да съди всяка медия изкарала невярна информация свързана с него, но се опитва да се фокусира върху кариерата си.

"Някой трябва да ти подаде ръка. Като не можеш да плуваш и като се подаде ръка, излизаш. В момента аз имам нужда от това нещо", заяви той пред TV 7.

Първата опция на Божинов е добре познатата Италия, където през зимата ще може да подпише вече като свободен агент. Ако обаче в Калчото не проявят доверие към 27-годишния Валери, опциите у нас са няколко.

Само скандалите със Спортинг му попречиха да подпише с Левски само преди 3 месеца, но този вариант може отново да се окаже актуален.