Волен Сидеров: Каква майка те е раждала тебе бе, Константине?

Политика

28-10-2013, 17:31

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Волен Сидеров, лидерът на ПП Атака се подигра по изключително жесток начин с водещия Константин Караджов и починалата му майка

Сидеров заяви: "Каква майка те е раждала тебе бе, Константине? Замисли се бе, млад човек си, журналист измекяр! Българско име носиш, а си национален предател! Майка ти е родила национален предател – така й кажи!", заяви той по бТВ.

Сидеров демонстрира незнание, след като не се съобрази, че майката на Константин Караджов вече не е между живите.

Съвсем наскоро и Росен Петров в „Нека говорят” разкри, че родителите на Косьо са починали още докато той е бил ученик.

След изказванията по адрес на Косьо Караджов, Сидеров нападна Виктор Николаев и Ани Цолова.

„Ани Цолова и Виктор Николаев са злобари.Позор за тези водещи, те са покрити с позора на собствения си народ!Никой няма да забрави как тези дребни душици се нахвърлиха като чакали върху нещо, което е добро за България”.

И продължи: „Да им тежи на съвестта! На тези, които се наричат български журналисти, които се местят от телевизия на телевизия, според това – къде ще им дадат повече. Тия двамцата получавали 15 000 лв. месечно”, заяви още Сидеров.

„Защо ги взимат? Ами, защото са си продали душите. Защото са сключили сделката с дявола – вече трябва да работят срещу България интензивно, срещу всичко, което е добро за България”, каза още Сидеров.

Той все пак счита, че те са се продали евтино. „Тези, които са приготвили стотиците милиони и милиарди, за да изкупят българската земя, какво им струва да хвърлят по една троха на подобни измекяри и да ги купят и те да лаят като бесни кучета от екрана.Нищо не им коства. Те са продажни и са евтини”, каза още Сидеров.