Секс за една нощ: добре, но как?

Дори да си свободна и разкрепостена, има правила, които трябва да спазваш, за да не се чувстваш употребена

Секс за една нощ - това е запазена марка на свободната, силната и независима жена.

Или поне така пише в стотиците статии по въпроса. Но както и да възприемаш секса без обвързаност, трябва да спазваш определени правила, за да не попаднеш в неловка ситуация. Само така сексът за една нощ ще бъде запомнящ се и задоволителен.

Ето ги и тях:

1. Погрижи се за здравето си

Винаги използвай презерватив! За да не те хванат неподготвена, носи гумичката в джоба си или в чантата. Така, когато те подгони сексуалното желание в разгара на танците в дискотеката или по време на запивката с приятели, ще си подготвена, за да не устоиш.

2. Не очаквай любов завинаги

По правило сексуалният контакт с непознат няма продължение. Отнеси се с това с респект и не очаквай новата ти секс-дружка да признае, че те обича, да поиска телефона ти и да ти звънне за среща за кафе на сутринта.

3. Погрижи се за своята безопасност

Огледай внимателно обекта на страстта си. Опитай се да не пренощуваш в чужда къща и не оставяй непознати в апартамента си. Сексът си е секс, но грижите за сигурността няма да ти навредят.

4. Довери се на желанията си

Твоите желания са едно от основните правила в свалката за една нощ. Не се мъчи да бъдеш отпусната и освободена, ако не ти се прави секс. В противен случай, след това ще се чувстваш като най-безсрамно използвана.

5. Не притискай партньора си

Няма нужда да му задаваш наивни въпроси от типа: "Кога ще се видим отново?". Ако той иска да се срещнете пак за среднощни закачки, сам ще поеме инициативата. А доколко това е нужно - решението е твое.