Росен Петров се жени?

Въпреки плахите му признания, че има сериозна връзка, отношенията с последната му приятелка са в много напреднал етап и венчавката предстои, при това съвсем скоро

 Досега чакал „знак свише", но явно вече е открил подходящата жена, с която да свие семейно гнездо, съобщава lifestyle.

Това е 23-годишната Карина.Връзката на Росен Петров с бъдещата му булка стана публично достояние само преди няколко месеца.

 Нещата между него и младата Карина обаче са повече от сериозни въпреки прясната им любовна история. Това стана ясно, след като в телевизионно интервю водещият на „Нека говорят" се разприказва за сватба, без дори да го питат.

На въпрос дали го притеснява разликата във възрастта им, която е 20 години, бившият сценарист на Слави Трифонов отговори: „Защо да ме притеснява? Сорос се ожени за жена, която е с 42 години по-млада от него". С това даде ясен знак, че най-накрая е готов да слуша Менделсон и се оглежда за годежен пръстен за избраницата си.

Връзката му с Карина е от края на пролетта. Двамата се срещат в заведение и от дума на дума се влюбват един в друг. „Даже не помня кой кого свали", разказва тв водещият.

Двамата прекарват заедно лятната си почивка край морето, където се отдавали на толкова много страст, че персоналът в хотела им пазел закуските, тъй като никога не можели да станат навреме, за да хванат времето за първото хранене за деня. Момичето е студентка по телекомуникации.