Коко Динев ще съди Марешки

Спорт

23-10-2013, 14:27

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Собственикът на Локо се ангажира с кампания за построяване на Бесика

Ръководството на Локо (Пд) разпространи становище на клуба относно изказванията на бившия финансов благодетел Веселин Марешки в ефира на btv. От декларацията става ясно, че Коко Динев ще съди аптекарския бос за клевета. Освен това сегашният собственик на черно-белите се ангажира с кампания за построяването на Трибуна Бесика.

Ето пълния текст на становището на Локо, което Plovdivutre.bg публикува без редакторска намеса:

Привърженици на Локомотив (Пд), любимият ни отбор отново е там, където му е мястото – сред лидерите на „А” група. Въпреки проблемите преди старта на сезона ръководство, треньори, футболисти и фенове направихме така, че Пловдив да е отново горд със своя Локомотив.

Явно обаче възходът на Локомотив (Пд) дразни някои хора и затова в последните дни зачестиха подмолните удари срещу клуба. Последният такъв бяха спекулациите на г-н Веселин Марешки в ефира та btv.

ПФК Локомотив Пловдив категорично отрича неверните твърдения на г-н Марешки, които целят само и единствено омаскаряване на Локомотив (Пд).

Благодетелят на клуба г-н Динев отказва да влезе в дебат по темата, която отдавна е приключена за него. Той обаче държи на собственото си и клубно достойнство. Заради това неговите адвокати вече са предприели действия за завеждане на дело срещу Веселин Марешки по повод изречените от него думи.

След като г-н Марешки не изпълнява ангажимента си за построяването на Трибуна Бесика, който той пое пред привържениците на Локомотив Пловдив, г-н Динев и екипът му обмислят кампания, която да помогне за изграждането на Трибуна Бесика. Подробности за нея феновете ще научат в най-скоро време.