Диана Найденова вдигна тайна сватба

Бойко Борисов сред избраните гости на празненството

Челюстите на Диана Найденова щракнаха, шегуват се колегите на известната журналистка от Дарик радио. Бившата водеща на емблематичното предаване „Челюсти", която слезе от ефир и екран заради тежък вирус в началото на лятото и оттогава е в заслужена почивка, се е омъжила тайно миналия уикенд, научи сензационно „Всеки ден". Журналистката е казала „да" на приятеля си Мирослав, когото наскоро представи като любовта на живота си.

 

Само преди месец Диана оповести официално, че най-накрая е щастлива в личен план. След като внезапно спря да води предаването си по ТВ7 преди няколко месеца заради заболяване, Найденова разкри наскоро, че заради неуморната работа през последните 12 години организмът й се е сринал и оттеглянето от професионалното поприще се е оказало наложително. Както винаги обаче, всяко зло се оказва за добро, защото именно през времето, в което се е отдала на почивка, журналистката се е посветила на новата любов в живота си. Макар да са отскоро заедно, Диана и Мирослав веднага са разбрали, че са срещнали правилния човек. Преди месец Мис Челюсти се похвали, че съвсем скоро смята да се омъжи.

 

Точно преди седмица водещата е изпълнила намерението си. На дискретна церемония тя и Мирослав, който бе засечен за пръв път с водещата преди месец на представление на хитовия „Цирк дьо солей", са се врекли във вечна обич. Двамата са поканили само отбрани гости, които след църковната венчавка са почерпили в луксозния ресторант „Къщата с часовника". На празненството са присъствали само роднини и близки приятели, един от които се оказа Бойко Борисов. Той е пристигнал със скъп подарък и кошница цветя, след което се е настанил на една от централните маси в ресторанта, пише "Всеки ден".

 

Диана още не е оповестила официално брака си, но вече е почерпила бившите си колеги. Те са категорични, че журналистката сияе от щастие. Найденова най-накрая изглежда спокойна и заредена с положителни емоции. Тя има нелека съдба, защото преди години се разделя с бащата на детето си, предприемач и бивш митничар още докато е бременна. Впоследствие той се самоубива заради дългове, а тя разбира за кончината му от новините по радиото.