Шарапова бременна от Гришо?

В началото на седмицата Мария Шарапова обяви, че няма да вземе участие в последния за годината турнир при жените, който се провежда в Истанбул

 

Официалната причина, която тя изтъкна, е уж контузия в дясното рамо.

Отсъствието й на кортовете край Босфора обаче е най-вероятно да е поради друга причина.

Мълви се, че рускинята е в очакване на дете от най-добрия ни тенисист Григор Димитров, пише Lifestyle.bg. Именно тази блага вест го принудила да скъса договора си с академията в Стокхолм и да се пренесе при Маша в Лос Анджелис. Постъпката му озадачи спортните среди, като се има предвид, че точно "Гууд ту Груейт" го изведе до победа срещу №1 в света Новак Джокович през пролетта.

Именно след въпросния мач в Мадрид, папараци хванаха двойката да се разхожда под ръка. Любовта им обаче се отрази зле на професионалната кариера и на двамата. Според слуховете скоро ще бъде сложен край на тази на Мария.

Клюките, че чака дете се породиха от факта, че се е появила в клиника за родилки в Лос Анджелис. Въпреки черните очила и обикновени дрехи Шарапова била разпозната от персонала и пациенти на болницата. Най-странното било, че на излизане от кабинета, тя си записала час за следващия месец. Ежемесечните прегледи са задължителни за всяка бременна.

Според запознати красавицата с нетърпение иска да създаде семейство. Тя може да си го позволи, тъй като се е подсигурила до живот със състояние от 212 милиона долара. До парите много скоро ще има достъп и Гришо, ако е вярно, че е заплодил тенис милионерката.