Анджелина и Брад не могат да разделят милионите си

Анджелина не е готова за брак?

Новина шокира Холивуд! Сгодената за Брад Пит Анжелина Джоли упорито отказва да се омъжи.

Причината били жестоки финансови спорове с годеника й. Звездната двойка не може да си подели състоянието то 380 милиона долара, което притежават.

Предстоящият брак, който популярната двойка все отлага, всъщност ще им струва доста скъпо. Състоянието им се оценява на общо 380 милиона долара, а подялбата при евентуален развод определено няма да е наполовина. По силата на брачен договор, уреден между Анджи и Брад Пит, при евентуална раздяла, тя ще запази за себе си едва 171 милиона, докато при Брад отиват 209 милиона долара.

“Анджелина невинаги е била склонна да се доверява безрезервно, но Брад я убеди, че документът е за добро и тя се съгласи”, разкрива близък техен приятел и допълва: “Той е романтичен мъж, но също така и много практичен, тъй като двамата отговарят за шест деца, а имат и много имоти в целия свят.”

Двамата актьори са се допитали до адвокатите си, които са съставили 101 страници предбрачен документ, който да защити богатството им в случай на раздяла. В споразумението е изрично упоменато, че в случай на раздяла двамата ще имат равни попечителски права над децата.