Борисов: Орешарски влиза отзад, аз само отпред

Животът

16-10-2013, 13:41

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Бившият премиер и кметът Иван Тотев откриха ясла за 180 деца в Пловдив

Лидерът на ГЕРБ и депутат от Пловдив Бойко Борисов заедно с кмета Иван Тотев откриха нова ясла в Пловдив за 180 деца.

Церемонията и лентата за рязане бяха на входa на сградата. По този повод Борисов се пошегува, че Орешарски няма как да реже лентички, тъй като входовете не са от задната страна, откъдето минава той.

Коментарът на бившия премиер бе по повод изказване на министър-председателя преди дни, че се чувства "прекрасно" да влиза през задния вход на Парламента.

Това е 100-ната градина, която открива в страната и е горд с този факт. По думите му строежът на яслата е стартирал именно заради ГЕРБ. Борисов отбеляза, че това е политиката на партията му. "Така трябва да се прави – да се откриват места за децата, за да може родителите им да работят", каза той. 

Следващият вот, който ГЕРБ ще внесе, ще бъде за култура. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. Това е нещо, което е абсолютно задължително и необходимо за икономиката – културно-исторически туризъм, допълни той. Според него, това донася не само слава за страната ни, а и приходи за държавата. Борисов каза това по повод факта, че Лувърът в София е вече готов. Хиляди експоната от картини стоят в мазето на хранилището. Правителството не иска да върже един трафопост, за да не бъде открит този уникален музей, тъй като сме го правили ние, коментира той. 

В Пловдив всички десни партии са пример за подражание и трябва да се следват, каза още Борисов. Това изказване бе по повод митинг-концерта на всички десни партии в Пловдив тази вечер.