Тестер на проститутки - една необичайна професия

Свят

15-10-2013, 10:14

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Професия? Че това работа ли е въобще? Със сигурност много от вас ще реагират точно така, научавайки за едни от най-необичайните професии в света. Вижте 10 от тях.

Тестер на екстремни изживявания

Преди да се качите на скоростно влакче в увеселителен парк, да се спуснете по екстремна водна пързалка или да скочите с парашут, всички съоръжения и приспособления за екстремни изживявания са изпробвани от специален човек, гарантиращ вашата сигурност. Какво по-хубаво от това да ви плащат за това, за което други си плащат с цел забавление.

Поддръжка на 4-мата президенти на САЩ

Става въпрос за 4-те лика на президентите Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън, Теодор Рузвелт и Ейбрахам Линкълн в планината Ръшмор и хората, отговарящи за поддръжката и външния вид на изсечените в скалите лица. Опитните катерачи имат задачата всеки ден да проверяват и отстраняват пукнатини и други проблеми, които биха довели до разрушаване на скалните президенти.

Чакащ на опашки

Никой не обича да чака на опашки, което е довело до една нова и необичайна професия – чакащ на опашки вместо вас срещу определена сума. Такива професионалисти има най-често около големите туристически атракции като Айфеловата кула, например, където опашките са километрични, а чакането отнема часове.

Тестер на легла

Ако сте поспаланковци, сте идеални за тази професия. И въобще няма да се притеснявате, че спите на работното си място, защото просто това ви е работата. Само трябва да кажете какво ви е и не ви е харесало след съня.

Текстописец на пожелания

Сещате ли се за китайските бисквити с късметчета? Е, има човек, чиято професия е да пише текста на късметчетата за тях.

Тестер на проститутки

За да работите в публичен дом, също трябва да минете през интервю като за всяка друга работа. А е една от задачите на интервюиращия е да преспи с кандидатките, оценявайки как се движат, колко истински звучат стенанията им и т.н.

Дегустатор на сладки изделия

Какво ще кажете, ако трябва да прекарвате цял ден в шоколадова фабрика, опитвайте всевъзможни сладки изкушения и оценявайки вкуса им. И за това да ви се плаща! И ако това не е най-сладката работа на света!

Тестер на презервативи

Един от големите производители на презервативи наел хора, които да тестват продукцията на фирмата и да споделят впечатленията си впоследствие. Работата е безплатна, но пък доброволците получават ваучер, с който да си купят презервативи или други продукти от фирмата.

Събирач на отрова

Ако не си падате по змиите, по-добре не продължавайте да четете. Една необичайна професия е тази на събирача на змийска отрова с медицински цели.

Гид „Тоалетна“

Една от необичайните професии в Китай е тази на пътеводителя към тоалетни. Навярно и вие сте изпадали в неудобната ситуация да се лутате в търсене на тоалетна по спешност. Е, вече има човек, чиято професия е точно такава – да ви упътва към най-близката тоалетна.

Източник: rozali.com