Любо: Ще питам ФИФА да започваме с двама по-малко

Странични фактори не ни позволяват да вървим нагоре, разяри се националният ни селекционер

Селекционерът на националния ни отбор Любослав Пенев обяви, че България е била спряна от странични фактори в мача с Армения, пише Sportline.bg. Въпреки всичко Любо каза, че излиза с високо вдигната глава от двубоя.

Ето го цялото изявление на Пенев след последния съдийски сигнал в Ереван:

Ние контролирахме мача. Гордея се с момчетата. Бяха перфектни от първата до последната минута. Направихме невъзможносто да стигнем до победа или да спечелим една точка. Явно сме пораснали и сме станали неудобен отбор, затова не ни се позволява да стигнем до победата.

Ще попитам ФИФА да почваме с двама-трима по-малко. Колкото и голове да вкарваме, няма да ни позволят да стигнем до равен мач. Но нещата вече са се случили. Фактори, които не зависят от нас, не ни позволяват да вървим нагоре. Бяхме заслужили да стигнем един плейоф.

Преди нашите червени картони, трябваше да има такъв и за Армения за нарушението срещу Георги Миланов. Стана пред наказателното поле, а той беше сам срещу вратаря. Спирам дотук.

Какво очаквам срещу Чехия – ние винаги играем за 3 точки. Нека първо да възстановим. Аз излизам с високо вдигната глава! Предполагам, че доста хора са гледали мача и са останали доволни от нас.