Ето кои числа ще бъдат изтеглени в неделя от Спорт тото!

Общество

11-10-2013, 15:57

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Варненец, от крайните квартали ще бъде щастливецът, който ще улучи 6-те числа от спортната лотария и ще вземе около 500 000 лева. Печелившата комбинация е – 7,11,24,35,37,44.

Това е абсолютно сигурна информация, която Днес + получи от ясновидец №1 на всички времена – Къдриян Стопаджиев, който в момента живее в Барселона и предсказва бъдещето на футболни съпруги.

40-годишният мъж, който е роден във Варна и преди дни бе у нас по повод грандиозен форум на ясновидците и оракулите от европейската общност е усетил невероятно силна енергия, по време на гостуването си у свой приятел във варненския квартал „Владиславово“.

Както си стояли и си припомняли детството, изведнъж Стопаджиев започнал да се тресе и да реди числата от тотото на тиража от тотото, който ще се изтегли на 13 октомври.

Докато е в транс, мъжът започнал да пее и изведнъж казал на домакина си да записва цифрите, които ще изрече на глас. 7,11,24,35,37,44 – като за 35 не е много сигурно, тъй като в този момент, Стопаджиев почти припаднал.

Когато мъжът излязъл от състоянието си заявил, че това е печелившата комбинация, която ще бъде изтеглена на 13 октомври по време на тиража на Спорт тото. Тя ще попадне в ръцете на варненец, който живее в един от отдалечените квартали на града, най-вероятно във Владиславово, смята още Стопаджиев.