Потресаващо! Мъж нахапа до смърт и изпи кръвта на дъщеря си

Бруталното убийство станало в Папуа Нова Гвинея

Брутално убийство потресе югоизточната част на света. В Папуа Нова Гвинея е арестуван мъж, който нахапал до смърт по врата тригодишната си дъщеря, а после пил от кръвта ѝ и ял от тялото ѝ.

Майката и детето отишли да навестят бащата, тъй като живеели разделени. В един момент той грабнал момиченцето и го завлякъл в близкия храсталак. Две момчета се катерели по кокосова палма наблизо и станали свидетели на престъплението. Те разказват как убиецът се засмял смразяващо в лицата им и продължил да яде от тялото на детето и да пие кръвта му.

След това мъжът изхвърлил тялото в храстите и избягал, но все пак бил заловен и предаден на полицията.

Трагичната случка само подхранва тъмната слава на Папуа Нова Гвинея, където черната магия, окултните обичаи и канибализмът са широко разпространени. Миналата година стана известно друго престъпление, когато са били арестувани десетки членове на канибалски култ, които били обвинени, че са убили седем мъже, изяли са мозъците им и са варили супа от пенисите им.

През 2011 година пък е бил задържан мъж, докато къса със зъби месо от тялото на новородения си пищящ син. Той най-спокойно обяснил, че това било част от магьоснически ритуал.