10 октомври: Рано пиле, рано пее

Хороскоп

09-10-2013, 19:00

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние във Везни - Изборите на сърцето

Седмицата: Преценка на възможностите

Слънце във Везни, Луна в Стрелец - Козирог

Астрологична картина наа деня - 10 октомври
Четвъртък ще ни поднесе богато разнообразие от тенденции и преживявания. Сутрешните часове ще преминат бързо и динамично с ведро настроение и желание за взаимопомощ. Така лесно ще можем да се справим с всички текущи задачи, а в случай, че имате нужда от висок енергиен заряд за да отхвърлите голям обем физическа работа, то това е най-подходящия момент от седмицата. Не отлагайте нищо за следобед, тъй като тогава вече ще се движим на празен ход и вероятно много от планираните дейности ще забуксуват. Срещите и разговорите в следобедните часове ще бъдат по-скоро безрезултатни, но пък това е идеалното време да се пошляем безцелно и да си побъбрим неангажиращо с приятели.

Във вечерните часове вече настъпва трета, отново различна тенденция, която ще промени изцяло настроенията и нагласите ни. Те ще придобият по-амбициозна и делова насока и мнозина вероятно ще мобилизират целия си потенциал в планирането на сериозни и отговорни действия, касаещи по-дългосрочни и стратегически житейски цели.
През целия ден ще продължаваме да усещаме романтичния копнеж породен от трудния обмен между Венера и Нептун. Проявлението ме в реалността ще бъде трудно постижимо, затова много по- уместно е да утолим жаждата си дълбоки душевни преживявания потапяйки се в света на изкуството, музиката и киното.

Работа и бизнес
Планирайте за сутрешните часове дейности, които желаете да приключите бързо и окончателно. Не се колебайте да потърсите сътрудничество от колеги, партньори и експерти. Следобеда посветете на подготвителни дейности касаещи по-значими задачи. Утрешният ден може да ни донесе неприятни изненади и ще бъде добре, ако имаме предварително обмислен стегнат график към който да се придържаме.

Здраве, хранене и красота
За да съхраним и укрепим физическото и душевното си здраве днес е задължително да проявим максимална физическа активност. Дори да не се чувствате във върхова физическа форма постарайте се да намерите време за продължителна разходка. Вечерните часова могат да донесат неприятни изненади на по-възрастните хора и тези страдащи от хронични заболявания. Те следва да вземат всички предпазни мерки и стриктно да се придържат към лекарските предписания.
Кожата и косата активно усвояват всички ценни съставки от козметичните средства, затова не бъдете пестеливи. Менюто следва да бъде богато и разнообразно, а гладуването може да стане източник на тежки психически и физически блокажи.