Последни модели принтери и програми за управление на цвета ще бъдат демонстрирани на изложението COPI`S

Арт и Стил

09-10-2013, 11:48

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Напълно нови продукти и услуги в сферата на рекламните и печатни технологии за българския пазар ще бъдат показани на тазгодишното издание на специализираното изложение за печатните технологии в дигиталния свят

COPI'S ще се проведе на 16, 17 и 18 октомври в Интер Експо Център – София. Събитието се утвърждава като най-големия В2В форум в областта на рекламната и печатната (дигитална и конвенционална) индустрия в България. Специалистите в търговията и производството на печатна, светеща, външна и сувенирна реклама ще се срещнат с архитекти, инвеститори, маркетолози, рекламни и бранд мениджъри, фотографи и почитатели на рекламната и визуална комуникация.

На изложението ще бъде показана пълноцветна система за профилиране в предпечата и цифровата обработка на изображения, както и все по-популярната в рекламната индустрия услуга - директния сублимационен печат върху текстил. Посетителите ще видят демонстрации на възможностите на последното поколение пълноцветни картови принтери на Datacard за печат на пластмасови карти с различни приложения. Разгъваемите, екологични POP дисплеи LAMA ще блеснат на COPI`S под формата на нови проекти, реализирани през последната година, носейки вдъхновение и иновативен, „зелен“ дух. Сред иновациите е и първият български принтер за директен печат върху тениски – ArtJet 2000.

Съпътстващата програма през трите дни включва конференцията „Ден на печатните технологии в съвременния свят – оттук накъде?“ (17 октомври, четвъртък), семинарите „Артмениджмънт в рекламния бизнес“ и „Интелектуалната собственост - управление и защита на авторските права в сферата на визуалните изкуства“, както и фотографски семинари с лектори Енчо Найденов, Бони Бонев и Борис Мисирков. COPI`S е едно от изложбените пространства в София, където ще могат да бъдат видени селектирани творби в Международното триенале на сценичния плакат. Събитието, което се организира за седми път, е част от културния календар за 2013 г. и е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата - 2019.

Над 100 са директните фирми изложители, които ще заемат обща площ от 5000 кв.м. Позиционирайки се като най-силно в областта си изложение в страната, COPI`S привлича интереса на повече участници и на все повече български и чуждестранни посетители. Входът на COPI`S е свободен, срещу регистрация, а работното време е от 10 до 18 ч. – сряда, четвъртък и петък (16, 17 и 18 октомври) в Интер Експо Център – София.

Последвайте COPI`S във Facebook и се присъединете към събитието в Google+.