Ето как Валери спаси живота на един баща ВИДЕО

Животът

08-10-2013, 10:41

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Футболистът се прояви като герой пред очите на съпругата си Николета и малката Никол

Миналата седмица футболистът Валери Божинов попадна в светлината на прожекторите с една героична постъпка. Футболистът спаси живота на мъж, получил припадък в столичен магазин и глътнал езика си. В мрежата вече се появиха записи от камерите в магазина, където се е разиграла случката.

На тях се вижда как Валери е във въпросния супермаркет заедно със съпругата си Николета и дъщеря си Никол. Таткото, пловдивската красавица и малката сладурана обикалят щандовете. В следващ момент настава суматоха. На въпросният мъж му прилошава и пада на земята - това се случва зад щандовете, където се разхождат Божинови. Разбирайки какво става, Валери веднага се притичва на помощ - съблича горнището си и го подлага под главата на мъжа, след което се опитва да му отвори устата, за да успее да му извади езика. С помощ от служителка в магазина Валери успява да подпъхне запалка между зъбите на мъжа, за да може да му помогне, без да пострадат пръстите му.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

За постъпката си Валери получи наградата "Бяла лястовица", връчена му от екипа на ''Господари на ефира''. В предаването Валери изказа разочарованието си, че линейката е закъсняла и е дошла на място цели 30 минути след позвъняването, което със сигурност е щяло да коства живота на мъжа, пише hotnews.bg.

Потърпевшият се задушаваше, тялото му изстиваше, а погледът му блуждаеше във всички посоки, като видимо почти бе загубил съзнание, разказва той.