Преслава с две прислужници

Пловдив Лайф

07-10-2013, 16:50

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бирмата наел жените, за да се грижат за любимата му

Преслава не пипа нищо в дома си. За всичко се грижат две жени, които изпълняват всеки каприз на поп фолк певицата. Те готвят, чистят, перат, гладят и всичко това според строгите инструкции на пловдивчанката. Тя имала специални изисквания и всеки неин каприз се изпълнява, пишат скандално.нет.

Преслава била най-претенциозна за дрехите си. Една от двете жени била винаги на разположение на фолк дивата. Според запознати, Бирмата е наел прислугата, защото не искал Преслава да върши каквото и да е. Преди време плъзна слух, че Жоро Бирмата и Преслава са се разделили, дори имаше потвърждение на тази информация.

Сега обаче се говори, че двамата са сгодени. Просто не искат информацията за годежа им да се разбира. Бирмата наел жените, за да се грижат за любимата му. Двете прислужници готвили според специалните нужди на певицата. Преслава има специален режим на хранене. Наетите жени готвили специални ястия за диетичното й и вегетарианско меню, за да пази новата си фигура.

Преслава не е единствената поп фолк певица, която има прислуга. Камелия, Мария и Андреа също са наели жени, които да чистят, готвят и перат.