Кубрат нокаутира Андреа за втори път в ефир?

Кобрата разкри, че с Андреа вече май не са влюбени

Преди дни чалга фурията Андреа гостува в „Нека говорят“ с Росен Петров, където акцентира върху отличните си резултати едно време в училище.

Блондинката обаче бе огорчена от негативните реакции на обществото, които бяха насочени към нея заради раздаването на енциклопедии на първолачета в оскъдно облекло. Тя заяви, че върши само положителни неща и не бива да бъде съдена.

В събота Кубрат бе гост в предаването на Сашо Диков и сподели, че сватба засега няма да има. За него брачният договор нямал особено значение и преди всичко мисли само за титлата.

Днес за изненада на Андреа, Росен Петров също включи видео с Кобрата, в което той говореше за запознанството с певицата, пише hotarena.net.

Пулев сподели, че всичко се е случило в заведение. Русокоската му е хвърляла погледи и усетил, че има интерес към него, решил да я заговори. Добави още, че тя обича да чисти, но с готвенето е скарана.

„Имаме много хубави спомени от началото, когато и двамата бяхме влюбени“, бе най-интересната част от всичко казано от боксьора.

Прозвуча все едно в момента нямат чувства един към друг и са заедно просто по навик. Докато Андреа противно на неговите реплики разправяше, че ще има голяма и пищна сватба, чието случване ще бъде в тайна.

Въпреки 7-годишната й връзка със спортиста, Андреа твърди, че чувствата им са същите като в началото.
Кой лъже и кой казва истината – не разбрахме, но и това ще се изясни рано или късно.