CNN с потресаващо видео: Мотористи трошат джип, премазал техен брат!

Банда рокери преследват, настигат и трошат луксозен джип, който минути преди това е премазал техен събрат. Ексклузивното видео се превърна в топ новина на CNN, макар да е заснето от любителска камера.

Шофьорът на джипа с марка “Рейндж Роувър” се разсеял и минал през крака на един от членовете на братството, секунди след което те решават да му отмъстят. Случката се разиграва в Манхатън, САЩ, а заснетото е повече от истински екшън.

По данни на полицията шофьорът е бил в джипа заедно с жена си и 2-годишната си дъщеря, които са сериозно изплашени след случилото се. Още повече, че рокерите буквално разглобили автомобила им от удари и блъскане.

Според собственика на джипа, вината е била на мотористите, които го заобиколили и започнали да обиждат и да блъскат автомобила му. За да се измъкне от тях, той бил принуден да даде газ и случайно засегнал един от тях. След това те озверели съвсем.

Рокерската група е известна в Манхатън и носи името “Hollywood Stuntz”. Те и друг път са правили проблеми в града, като много от членовете им имат дебели досиета в полицията.

На видеоклипа ясно се вижда как в случая яростно чупят стъклата на джипа и блъскат, където сварят. След това измъкнали от колата и пребили самия шофьор. Мъжът е бил откаран в болница с рани по лицето и тялото, но жена му и детето, за щастие, останали невредими.