Борисов: Веднъж спечелете избори и тогава раздавайте акъл

Народът постави ГЕРБ за първи път в новата история като първа политическа сила

Веднъж спечелете избори срещу нас и тогава раздавайте акъл. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна.

„Не мога да си представя човек, който говори за наглост, който се държи като партия, спечелила изборите. Народът постави ГЕРБ за първи път в новата история като първа политическа сила. Когато говорите от името на народа, ще се съобразявате с това. Когато ни победите, ще кажете оттук „Ние се победители”, заяви още Борисов.

„Г-н Сидеров, аз многократно съм ви благодарил. Много добре казахте – без вас този парламент и това правителство няма да го има. Като я няма „Атака”, този парламент и това правителство няма да съществуват. Оттук-нататък трябва да казвате защо БСП и ДПС са на власт”, каза още той. „Казвате, че сме провалили три поредни заседания. Ако това е вярно, как преди малко вие приехте, че вотът е отхвърлен? Излиза, че всъщност не сме ги провалили. Г-н Станишев, когато спечелите избори, тогава ще станем опозиция и ще бъде градивни. Сега не е честно, след като не сте спечелили изборите”, посочи още лидера на ГЕРБ.