Блокирахме "атакистите", докато не платят 1530 евро сметка

Политика

01-10-2013, 09:33

Снимка:

Атакистите били в доста нетрезво състояние

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сидеров не харесва нито протестите, нито парламента

Европа се изгаври с Волен Сидеров

Сайт: Волен в екшън за 1600 евро сметка

Сидеров и компания били в доста нетрезво състояние

Управителят на брюкселския ресторант „Къщата на лебеда” Маржори Букен потвърди пред bTV, че депутати от  “Атака” са буйствали в заведението в сряда вечерта. Букен заяви, че „атакистите”, които се представили като български политици, били в „доста нетрезво състояние”. 

Въпреки желанието им да бъдат разположени на една и съща маса в заведението, заради невъзможност, българските народни избраници били разпределени на различни. В един момент от вечерта персоналът на заведението забелязал, че членове на групата се изнизват един по един „все едно отиват да пушат цигара”.

Осъзнавайки че българската делегация се опитва да им погоди класическия номер на „туриста в края на отпуската”, от персонала на заведението успели да догонят един от последните излизащи и да му представят сметката. Въпреки избухналия скандал, народните представители от България се съгласили да платят изконсумираното от тях.

От управата на ресторанта „Къщата с лебеда ” не си спомнят точно името на човека направил резервацията, но не отричат, че са обслужили група от 22 българи. „Когато пристигнаха, започнаха да поръчват порядъчно количество шампанско и грапа. От един момент нататък алкохолът започна да им идва в повече.

Това ескалира в изблици на насилие над преминаващите край тях хора. Викаха сервитьорите, като ги замеряха с тапи и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за други клиенти.

В крайна сметка решихме да им спрем алкохола. Тогава те решиха да си тръгнат, без да платят сметка от около 1530-1600 евро.

Наложи ни се да блокираме част от групата в заведението, докато не платят”, разказа пред bTV управителят на ресторанта „Къщата с лебеда”.