1 октомври: Три пъти мери, веднъж срежи!

Хороскоп

30-09-2013, 23:19

Снимка:

Камен Кунчев

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Седмицата: И пак Уран vs. Плутон

Слънце във Везни, Луна в Лъв

Астрологична картина на деня - 1 октомври
Както вече стана ясно, началото на октомври няма да е безоблачно, напротив - периода дава сериозни заявки в надпреварата за критичните и болезнени моменти, които ще запомним от настоящата година. Вторник, с нищо няма да се отличава от общите тенденции на седмицата и като цяло, ще извлече от тях есенцията и ще ни ни я поднесе в синтезиран вид.

Днес е пика на конфликтния обмен между Слънцето и Плутон, затова не се учудвайте, ако срещате всички възможни пречки и препятствия, които сте си представяли. И не роптайте много защото утре ще се срещнем и с тези, които дори не сме си представяли. Несигурността на периода подсказва необходимост от максимална предпазливост. Със сигурност следва да избягваме важни решения касаещи бъдещето ни. Намерете си достойно, по възможност самостоятелно занимание и сведете общуването до минимум. То ще поражда напрежение и отрицание, а сега дори невинни подмятания могат да станат причина за шумен и продължителен конфликт. В случай, че се налага все пак да изяснявате конфликтни теми, внимателно обмисляйте думите си и не обиждайте тези, на чието присъствие в живота си държите.

Работа и бизнес
Седмицата е буквално създадена за приключването на стари дейности и изчерпани бизнес взаимоотношения. С осъществяването на "свежите и гениални" хрумвания, по добре да поизчакаме. Бъдете максимално икономични в изразходването на финансовите ресурси. Необмислени инвестиции могат сериозно да застрашат бюджета ви, а заеми и кредити да ви натоварят с непосилни за погасяване задължения.

Здраве, хранене и красота
Периодът е изключително динамичен и натоварващ, а лунната фаза не предполага наличието на достатъчно ресурси за да могат тялото и психиката да поемат огромния натиск. Налага се да използваме всички  възможни средства, за да съхраним спокойствието, здравето и психиката си. Почивайте повече и използвате всички познати и достъпни в момента релаксиращи средства. Заниманията с любимото хоби в усамотение ще ви помогнат да възвърнете психичния баланс. Не-натоварващи тялото разтегателни упражнения пък, ще помогнат на мускулите и нервната система да се отпуснат. Плодовете и зеленчуците сега са богати на витамини и минерали които ще попълнят енергийния недостиг на организма.