Прошко ли е или не, това е въпросът!

Снимка с Румен Овчаров и вероятен Прошко Прошков обиколи интернет пространството

Потребителят Стоян Димитров е публикувал в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук снимка, на която се вижда, че Румен Овчаров от БСП, разговаря с мъж, който би могло да се каже, че прилича на Прошко Прошков от Реформаторския блок.
Коментарът към снимката е: "А да видите на какво се натъкнах преди 3 дни ! Прошко Прошков от Реформаторския Блок и Румен Овчаров ...???!!! Бяха доста задълбочени в разговорите си и документите, които обсъждаха !!!! Айде сектир !"

Веднага след публикуването, снимката доби огромна популярност и бе споделяна и копирана от стотици привърженици и опоненти на двамата "герои". Някои от потребителите обаче започнаха да се съмняват в това, дали втория човек наистина е Прошков.

Венци Мицов, в профила си в същата социална мрежа, споделя по повод снимката следното: "Сега, не че симпатизирам и грам на Реформаторския блок, но това ако е Прошко Прошков, аз съм Нешка Робева! Просто ме изумяват елементарните манипулации, на които сме готови да се вържем (щях да напиша нещо и за онова с оставката оня ден, ама после пак ще ме направите комунист и враг на светая светих, та млъквам)".

Други потребители в коментари също се усъмниха в истинноста на твърдението на Димитров, че вторият човек на снимката е Прошков.

Остава едната надежда, че ако се окаже, че наистина е Прошко Прошков, ще се наложи Венци Мицов да бъде Нешка Робева, а това ще е доста трудно.

Не мислите ли?