Виповете са в Шок, всички отбягват Николета

„Поверителната” Лозанова вкара в паника родните знаменитости

Николета Лозанова – Божинова започва ново тв шоу наречено „Поверително от NL”. Обявеното за конкуренция на Венетиното „Горещо” предаване всъщност ще е доста по-близо до позабравеното „Сигнално жълто” на Албена Вулева.

Родния елит е настръхнал и страни от бившата футболна плеймейтка. Всички оживено обсъждат методите на заснемане на предаването, които меко казано щели да бъдат шпионски.

Голяма част от кадрите в передачата ще се заснемат със шпионски скрити камери и без знанието и съгласието на участниците, в това число лични и поверителни разговори. Едва след това, екипа щял да предложи на жертвите да подпишат съгласие за излъчване, а ако някой се дърпа... ще му се плати. Известно е колко финансово податливи са нашите випове, така че скандали ще има. Николета и екипа са се заканили да покажат на яве много добре крити истини за столичния „Хай Лайф”.

Снимките са в ход и предупредените родни „звезди” много внимават, къде ходят, с кого се срещат и какво говорят. Имало и такива, които вече са „изгорели” срещу скромно заплащане.

От ТВ средите пък се разнасят слухове, че шоуто щяло да осъществи и много поръчкови изпълнения, както за бял така и за черен ПР.

С предаване като това, което ще продължи съвсем кратко, Николета рискува да остане без читав приятел и да си живее сам сама.