Кубрат взима Андреа на 27 април

Блондинката е готова и да стане майка

Звездата на българския бокс Кубрат Пулев ще се врече на Андреа преди един от най-големите мачове в кариерата си – този за световната титла. Двойката планира сватба за пролетта на 2014, само седмица след Великден.

Пайнерката не пожела да разкрие официално датата на щастливото събитие или други подробности около него, но наш репортер разбра подробностите от нейни семейни приятели. 

"Да, наистина с Кубрат плануваме сватба за пролетта на 2014г. Отдавна мислим за това, но все не оставаше време да се заемем по-сериозно", бе единственото, което каза певицата, пише lifestyle.bg. Тя е с Кобрата от вече 7 години.

Наскоро Кубрат и Андреа бяха на екзотична почивка, като фолкаджийката се похвали многократно във Фейсбук колко добре си изкарват и колко са щастливи

Изгората на Кубрат изпадна в немилост в обществото, след като с Валери Божинов даде старт на учебните занятия в 138-мо СОУ. Двамата раздадоха енциклопедии на децата, но акцентът не падна върху благотворителната им дейност. Започна яростен дебат защо точно те са поканени за 15-и септември, те ли ще служат за пример на подрастващите.

Обвиненията бяха насочени основно към Андреа като представителка на фолка, който от мнозина е смятан за упадъчен.

Напразно пайнерката се опита да се оправдае и да обясни, че е приела да участва с най-добри намерения. „Посещението ми имаше една единствена цел – да покаже на децата, че книгата не само е прозорец към света, а отъпкан път към бъдещето. Ако това наричате „лош пример”, тогава представям си какви са критериите ви за доброто”, заяви в свое обръщение Андреа. Тя бе категорична, че не „фолкпевицата” е проблемът на българското образование.