Ексклузивно! Разкрита е тайната около новия дует на Галена

Тайнствен господин е дуетната половинка в новата песен на Галена, и това е...

Азис, именно залинелия „мъж” с чорапогащи или едричката „жена” с катинарче е новата дуетна половинка на Галка, прочула се с изцепките си по хотелските вани.

Дълго пазената тайна е разкрита, Галена и Азис пускат горещо парче.

Василка заряза отритната си дружка Николета и се втурна на съвместна почивка с Галена. Това се случи веднага щом Николета отпадна от топ листата и в типичния си стил ромката се прехвърли на нов терен, за „славея” винаги са били важни най-актуалните жени в страната, а за съжаление изгонена от Валери, Николета вече не му е интересна.

Гръцката почивка на дуета, който спокойно може да бъде наречен „ГаЗис” всъщност е лошо прикрито пътуване за снимки на видео към бъдещия хит. Така или иначе едното не пречи на другото и докато обикалят островите и се забавляват, двойката топ изпълнители могат да си щракат и някой друг кадър за клипчето.

Сред  фолк гилдията усилено се говори колко бясна е Галена на Преслава за „изневярата”.

Причината за гнева на Смядовската „луканка” е чисто новия дует на бившата й приятелка Преслава с омразната й Анелия, което си е зверски удар под кръста в чалга средите.

Смятаните за неразделен тандем звезди на Митко Пайнера разпиляха брашното заради Анелия, която се вклини по между им. Старите другарки вече не могат да бъдат забелязани заедно на шопинг или пък в някое от тузарските места посещавани от фолк диви.

Обществена тайна - Галена недолюбва Анелия и подобна забежка на приятелката й Преси може да доведе само до едно, обявена е кървава война. Първия ответен удар не закъснява, Галена и Азис ще избухват с дует, ето това е новина.