27 септември: Обича ме, не ме обича

Хороскоп

27-09-2013, 07:00

Снимка:

Bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

23 септември: Есенно равноденствие

Слънце във Везни, Луна в Рак

Астрологична картина на деня - 27 септември
Петък е ден на Венера, покровителката на хармонията любовта и брака. Преходът и през Скорпион е почти към своя край, което обещава преодоляване на много болезнени ситуации, емоционални и финасови кризи, особено за нежната половина от човечеството. Днес тя все още ще се радва на благородната подкрепа от Юпитер, но конфликта и с Марс подсказва, че постигането на мир и хармония в личните взаимоотношения е все още далечна цел, която ще трябва да преодолее още една серия от разрушителни за любовта обстоятелства. Изострянето на проблемните ситуации във взаимоотошенията може и да ни поставят в нелепата ситуация да пресмятаме наум /че и на глас/ "Обича ме-не ме обича", но следва да имаме в предвид, че контролът върху емоционалните пориви, който сега е по-лесно постижим, е средството което ще ни помогне да излезем от дълбоките води на подозренията и огорчението, и да съхраним поне базовите устои, във връзките със скъпи на сърцето ни хора.

Днес Луната вече е в Рак и подчертава силно влиянието на водната стихия, което подсказва, че едва ли ще можем да разчитаме на обективните си преценки. Чувствата и емоциите ще владеят поведението ни, поради което ще ни бъде трудно да се концентрираме в ежедневните си задължения. Те ще ни теглат към дома и проблемните ситуации в него, но би било разумно да се въздържим от тяхното обсъждане, за да не се окажем въвлечени във внезапен скандал. Събота ще ни предложи далеч по-хармонични възможности за лесно преодоляване на конфликтните ситуации.

Работа и бизнес
Повишената емоционалност днес определено ще пречи на деловите ни намерения, затова по-добре планирайте рутинни занимания, които не изискват внимание и концентрация. Довършете започнатото, прегледайте работата си за пропуски и грешки, а в случай че сте се сблъскали с трудно разрешими казуси, потърсете компетентен съвет, от човек доказал авторитета и професионализма си. В случай, че ви остане свободно време, можете да разчистите работното си място и да изхвърлите ненужните вече бележки и вещи.

Здраве, хранене и красота
Стомахът и долната част на гръбначния стълб са уязвими днес и не бива да бъдат натоварвани.Затова пък инициативи насочени към тяхното лечение и укрепване ще бъдат резултатни и без странични ефекти. Денят е подходящ за водолечение и физиотерапия, а в менюто следва да преминем на по-лек хранителен режим, с постепенно намаляване на храната През следващите седем дни. Луната навлиза в последната си четвърт и е време за почистим кожата, да пречистим тялото и да ги подготвим за следващия лунен цикъл.