26 септември: Полезните разходки

Хороскоп

25-09-2013, 18:40

Снимка:

Bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

23 септември: Есенно равноденствие

Слънце във Везни, Луна в Близнаци

Астрилогична картина на деня - 26 септември
Четвъртък ще доразвие благоприятните тенденции от предходните дни, но за да се възползваме от тях ще се наложи  да концентрираме активността си в първата половина на деня. Следобеда ще протече на празен ход и много от планираните срещи и ангажименти могат да не се осъществят. Затова пък втората половина на деня ще ни даде възможност да се посветим на самостоятелни занимания, а защо не и да се пошляем безцелно по улиците. Луната все още е в Близнаци и ще ни съдейства да трупаме познания и впечатления, а когато Слънцето е във Везни, насаме е по-скучно отколкото в компания.

Венера и Юпитер днес са в хармоничен обмен, който ще има стабилизиращо влияние върху интимните и делови партньорства. Ако усещате напрежение във връзката си не пропускайте този ден за да направите всичко възможно да изчистите недоразуменията. Готовността за компромис и великодушието проявено към любимия човек, ще ви спести много неприятности в следващите дни когато любовниците на зодиака Марс и Венера, навлязат в открита конфронтация. С помощта на Юпитер, сега също така можем да установим много полезни и перспективни познанства, така че разходките освен приятни могат да се окажат и ползотворни. Обърнете внимание на хората, с които съдбата ви среща сега. В интимните взаимоотношения обаче, този аспект може да произведе прекалено големи очаквания, затова не бързайте в преценката си относно новия обект на вашето обожание.

Работа и бизнес
Опитайте се да си съставите стегнат план за действие и стриктно се придържайте към него, ако желаете да се възползвате максимално ефективно от положителните възможности днес. Срещите, оформянето, подписването и придвижването на документи, както и покупките планирайте за първата половина от деня. Следобед постигнатите споразумения и обещания от партньори и контрагенти могат да се окажат безпочвени и неефективни.

Здраве, хранене и красота
Клетките и процесите в тялото са все още активни, което позволява тяхното укрепване посредством физическите упражнения и полезните вещества съдържащи с в храните. От утре Луната навлиза в последната си фаза и организма преминава в седативно състояние. Сега е момента да акумулираме енергия за да се подготвим с последващия спад в жизнените сили. Кожа и косата също ще ви благодарят ако ги поглезите с подхранващи процедури и козметични средства.