25 септември: Да бъдем честни и непринудени!

Хороскоп

24-09-2013, 19:00

Снимка:

Bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

24 септември: Думи ценни и безценни

23 септември: Есенно равноденствие

Слънце във Везни, Луна в Близнаци

Астрологична картина на деня - 25 септември
Сряда е ден на Меркурий, а днес Луната в близнаци обещава подчертано Меркуриански ден. Ще се радваме на възможности да установим нови, полезни познанства, да намерим делови партньори и съмишленици, а така също и да се възползваме от ползотворно общуване във вече съществуващи делови и приятелски връзки. Не се колебайте да споделите както радостите и успехите, така и трудностите, с които се сблъсквате. Днес определено можем да разчитаме на разбиране, подкрепа и добър съвет. Все пак не натрапвайте твърде много присъствието си. Животът ще тече на бързи обороти и претенциите за прекалено много внимание, по скоро ще пораждат раздразнение и отрицание. Лъжата и фалша пък ще бъдат моментално разобличавани, затова е необходимо да бъдем максимално честни както със себе си така и с околните.

Сряда и четвъртък ще бъдат най-ползотворните дни през тази седмица, затова не отлагайте кратки делови и лични пътувания, срещи, разговори и обсъждания. Общуването ще носи удоволствие и ще протича с лекота, а светските събития и приятелските срещи във вечерните часове ще станат източник на неподправено доволство.

Работа и бизнес
Не отстъпвайте от завоювани позиции и не забавяйте темпото на работа. Дори да срещате известни трудности и препятствия в работата, днес те могат да бъдат лесно преодолени било чрез чужда помощ, било чрез малки корекции в метода на действие. Въоръжете се с търпение и усърдие, настройте се за активна работа и довършете това, което сте започнали.

Здраве, хранене и красота
Разнообразието е ключова дума за днешния ден и няма причина да правим изключение по отношение на диетата и грижите за външния вид. Опитвайте от всичко по малко и смело смесвайте вкусове и аромати. Промяната във външния вид пък гарантирано ще ви донесе не само по високо самочувствие, но и ще привлече в живота ви повече успех и благополучие. Много стимулиращо въздействие върху целия организъм ще имат контрастните душове, а кожата можете да поухажвате с богати подхранващи козметични средства.