Нанси Карабойчева шеста по красота в света

Нанси Карабойчева стигна Жени Калканджиева и във временното класиране е шеста по красота в света.

Нанси дълго време беше на седмо място, но след представянето на народния танц успя да се изкачи с още десет точки. В спортните сътезания зае пето място. Пред нея са Мис Индонезия, Мис Украйна и Мис Италия с по 100 точки, а към първото място се е запътила уверено Мис Словакия със 120 точки. Тази класация може всеки момент да се промени и тя се променя след всеки кръг от състезанието.

Красавиците вече почти не спят с наближаването на финала. Всяка от тях е обградена от екип, който грижливо пази тоалетите й от чужди очи и непрекъснато дава уроци  по дефилиране, правилна стойка, поклони, усмивки, мимики, жестове и какво ли не още.
В началото момичетата се сприятелиха, но сега станаха конкурентки и си личи лудата надпревара между тях. 

Финалът е на 28 септември и една ще се окичи с най-високата титла и най-голямата корона. От екипа на Нанси твърдят, че тя се чувства добре, репетира непрекъснато за следващите предизвикателства, но от напрежение е свалила няколко килограма.

Любопитното на българския финал беше, че двете ни миски Жени Калканджиена и Антония Петрова имаха други фаворитки. Нито една от тях не посочи Нанси, а залагаха повече на Джулия и Даниела и дори на Емел. Дали това беше професионална завист, или чист непрофесионализъм? От над 15 години Жени Калканджиева е с титлата шеста по хубост в света, а в момента едно момиче от село Юнаците може да й отнеме мястото и да стане петата, или четвъртата по хубост. Нанси продължава да води и он лайн класацията в сайта на “Мис Свят”
Стискаме й палци!