Уикенда: Бъдете пестеливи

Хороскоп

20-09-2013, 19:49

Снимка:

IPPA; Daily mail

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Дева, Луна в Овен - Телец

Астрологична картина за 21-22 септември
Астрологичната обстановка ще осигури благоприятна среда за почивните дни. В събота ще имаме възможност да довършим дела, за които не ни е останало време през седмицата и въпреки, че домашните и ремонтните работи едва ли ще привличат вниманието ни, денят е много подходящ  за основно почистване на дома. Така или иначе, по-съзидателните дейности е подходящо да планираме за неделя, включително обсъждането на делови и лични въпроси. Все още мнозина ще са склонни да реагират с раздразнение по незначителни поводи, докато в неделя Луната в Телец ще осигури достатъчно спокойна атмосфера. Поводи за раздразнение могат да възникнат и поради необходимостта да се заемем принудително с някои дейности, които не са ни съвсем по вкуса. Но пък искаме или не, това категорично е ден, в който трябва да намерим конструктивно занимание, в което да вложим излишъка от енергия, ако не желаем тя да се превърне в агресия.

В неделя вероятно ще се почувстваме привлечени от по-простичките житейски радости, макар че Сатурн ще ни напомни по свой си начин, че трябва да бъдем по-пестеливи и въздържани. Бъдете икономични, но не се лишавайте от възможността да се порадвате на хубава храна и задушевна компания в приятна и позната обстановка. Това ще подхрани чувството ви за сигурност и доволство от живота.

Здраве, хранене и красота
Събота е много благоприятен ден за активен спорт, но бъдете внимателни-налице е повишена опасност от малки контузии и наранявания. И през двата дни е желателно да се избягват дразнещи светлини и звуци, тъй като нервната система е доста уязвима. В неделя е възможно да почувстваме спад в жизнения тонус, който лесно можем да компенсираме с повече почивка.
Храната  трябва да е лека и питателна. Въздържайте се от преяждане – организмът ви няма да добие повече енергия, а напротив - ще изчерпи допълнителни ресурси, за да я усвои и преработи храната.

Грижата за лицето и тялото, почистването, използването на козметична апаратура и по-агресивни козметични средства ще имат благоприятен, видим ефект. Подходящо е  да се заемем също, с отстраняването на козметични недостатъци, нежелано окосмяване, несъвършенства по кожата. Оформете веждите, маникюра и педикюра си.