20 септември: Каузи и принципи

Хороскоп

19-09-2013, 23:22

Снимка:

IPPA; Daily mail

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

19 септември: Пълнолуние в Риби - истина или предизвикателство

Слънце в Дева, Луна в Овен

Астрологична картина на деня - 20 септември
Луната в Овен днес ще прибави щипка нетърпение към емоциите изплували през вчерашното Пълнолуние. Ще активира и по-радикалните настроения, поради което може би по-често ще ставаме свидетели на липса на умереност в общуването и най-вече в подбора на изразните средства. Провокации към чувството ни за справедливост пък, може да породи словесна престрелка с авторитети. Те могат да имат и негативни последствия, но пък справедливостта е достойна кауза, а днес си струва да защитим каузите и принципите си.

Огнената стихия ще ни захранва със сила и увереност и денят ще протече на бързи обороти. Не само заради края на работната седмица мнозина ще предпочетат да се трудят до късните вечерни часове. Усещането, че днес можем да свършим повече работа, отколкото през цялата изтичаща вече седмица е напълно реалистично, затова не се колебайте да дадете максимума от себе си. Не отлагайте нищо за утре и се постарайте да осъществите важните задачи, срещи и покупки до края на деня.

Работа и бизнес
Възможно е днешния ден да внесе промяна в съществуващите планове или обновление в онези които сме поизоставили напоследък. С успешен напредък ще могат да се поздравят онези, които проявят гъвкавост и съумеят бързо да се нагодят към промяната. Внимание и то повишено изискват единствено обещанията за бързи и фантастични печалби и перспективи. А също и бездействащи колеги, които могат да провалят денят ви с празни бръщолевения и безсмислени действия. Бъдете концентрирани и не позволявайте да ви разсейват.

Здраве, хранене и красота
Все още пълната луна в огнен знак е силен помощник в борбата с излишните килограми. Лесно ще ви се удаде да гладувате, а и с помощта на бързия метаболизъм излишъците бързо ще се стопят. Дори да нямате проблеми с теглото, си струва да проведете разтоварващ ден. Така ще съдействате на очистителните процеси протичащи в организма, а той ще ви се отблагодари с повече младост и свежест. а ако почистите мъртвите клетки от кожата чрез лек абразивен пилинг, тя направо ще засияе. Обратен ефект ще има алкохола, чието негативно въздействие върху организма е психиката е по-голямо от обичайното. Формулата за постигане и поддържане на психическия и физическия баланс днес, е умереност.