Майкъл Дъглас заживял с Джордж Сорос

Булевард

17-09-2013, 21:56

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Майкъл Дъглас живее с Джордж Сорос след раздялата си с Катрин Зита-Джоунс през август

Актьорът се изнесъл от апартамента в Манхатън, в който живееше със съпругата си, и заживял с 80-годишния бизнесмен в окръг Уестчестър, щата Ню Йорк. Миналата седмица той бил забелязан да изнася няколко чанти от дома си, предаде "Контактмюзик", цитиран от БГНЕС.

Бягството може би не е най-добрият лек за раздялата за Дъглас, тъй като пищната сватба на Сорос с Тамико Болтън идната седмица може да му напомни за проблемите в собствения му брак. Съобщението на вестник "Ню Йорк Пост" идва малко след като актьорът отрече слуховете за криза в брака му с Катрин.

На премиерата на новия си филм в Германия той заяви, че бракът му е наред, няма криза в отношенията му с Катрин и става въпрос само за временна раздяла.

Според слуховете двойката, която има две деца - син Дилън на 13 години и дъщеря Карис на 10, посещавала брачни консултации в опит да спаси брака си.

Дъглас и Зита-Джоунс се ожениха на пищна церемония в хотел "Плаза" в Ню Йорк през 2000 г. Звездната двойка има две деца - Дилън и Карис, съответно на 13 и 10 години.

Слуховете за развод се появиха в медиите в началото на месец август 2013.

След като Катрин Зита-Джоунс се появи сама на премиерите на филма "БСП - Бесни страшни пенсии 2" в Лос Анджелис и Ню Йорк, плъзна слух, че актрисата е пред развод със съпруга си - холивудската звезда Майкъл Дъглас, и двамата се готвят за съдебна битка за подялба на общото им имущество, оценено на 300 милиона долара, писа в началото на август "Мирър", позовавайки се на сп. "Стар".

Актьорското семейство преодоля проблемите с рака на Дъглас в 4-и стадий и биполярното разстройство на Джоунс, но изглежда двамата няма да се справят с брачната криза.