18 септември : Трезва оценка

Хороскоп

17-09-2013, 19:00

Снимка:

@Flickr

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Дева, Луна в Риби

Астрологична картина на деня - 18 септември
Сряда ще ни предложи отлични възможности както за себе-познание и постигане на вътрешен мир, така и за стартиране на дейности и начинания, които дълго и задълбочено сме обмисляли. Сега те могат да ни донесат морални и материални блага, които ще подкрепят личното ни удовлетворение от живота.

Съществуват и не чак толкова "розови" тенденции, произтичащи от повишената възбудимост и раздразнителност. Както винаги е препоръчително да не се поддаваме на емоциите, а и днес няма да ни бъде трудно да "превключим" на нещо по-позитивно. По-големи трудности ще срещнат тези, които са повлияни от тройния съвпад на Венера, Сатурн и Северен лунен възел в Скорпион. Той отправя предизвикателства към морални и материални задължения и поставя силен акцент на дълбоките емоционални пластове, които невидимо влияят на поведението и решенията ни. Така много от тях сега ще бъдат повлияни от чувствата и трудно контролираните емоционални пориви. Ако нямате силно развита и издържала проверките интуиция, по-добре не се поддавайте на поривите на сърцето и вътрешните си усещания и колебания. Трезвата оценка на ситуацията и обмисления осъзнат избор, ще ни предпазват от грешки, които могат да имат негативни последствия в бъдеще. Тенденцията ще бъде актуална до края на седмицата и ще повлияе най вече на тези които имат чувствителни точки в 7-12 гр. на неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Работа и бизнес
Деловият климат днес и през следващите дни ще бъде повлиян от тайни, манипулации и скрит натиск, които ще ни пречат да добием здравословна оценка за текущите процеси. ориентирайте се към най тесен кръг от добре познати сътрудници и контрагенти за да се предпазите от недоброжелатели и измамници. Вероятно работния процес ще страда от емоционалните разстройства към които мнозина ще са уязвими днес и които ще пораждат неадекватни решения и реакции. Въпреки това стига да сте обмислили всяка стъпка и етап и да сте преценили правилно ресурсите си, начинанията през този ден могат да ви отворят врати към бъдещи успехи в кариерата или стабилни печалби.

Здраве хранене и красота
Луната в Риби традиционно повишава чувствителността ни към звуци, миризми и други външни провокации, затова най добре на планирайте за днес посещение на многолюдни места. Продължителен душ след края на активния ден ще ви помогне да отмиете напрежението от себе си. самочувствието и здравето на нежния пол пък, са допълнително отслабени от контакта на Венера със Сатурн, в неблагоприятния за нея знак-Скорпион, а традиционната компенсация с модни придобивки и украшения, този път няма да произведе очакваните резултати. Най-доброто лекарство за дамите е да се занимават сам с онова което наистина им е по душа, да не общуват с хора които пораждат неприятни усещания и да не се претоварват с домашните задължения.

Симптоми и оплаквания в половите и възпроизводителни органи, отделителната система и хормоналния баланс се нуждаят от незабавна реакция.