17 септември: Интелигентни решения

Хороскоп

16-09-2013, 21:12

Снимка:

sofia.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Дева, Луна във Водолей - Риби

Астрологична картина на деня - 17 септември
Ако седмицата не е започнала съвсем удачно за вас, днес имате възможност да наваксате пропуснатото или да поправите допуснати грешки и недоразумения. Позитивния обмен между Марс и Меркурий ни дава възможност да намерим верния подход в общуването и свежи, необременени от емоции, интелигентни решения. Съвсем навреме за да компенсираме невъздържаността и нетърпението проявени към близки и приятели през вчерашният ден. Темата за между-личностните взаимоотношения ще бъде актуална през цялата седмица и ще изисква от нас отговорност за направените избори, морална и емоционална поддръжка към тези, които не са ни безразлични.

Луната във Водолей ще поддържа интересът ни към интелектуалното, неформално общуване, духовните стремежи, не-традиционните научни открития и дори астрологията, до късните следобедни часове. Ще усетим преходът и в Риби с внезапния отлив на интерес към външния свят. Във вечерните часове, водната стихия ще ни настройва чувствено и романтично и ще ни даде прекрасни възможности да пообщуваме задушевно с близък човек, или да се потопим във вълшебния свят на музиката, киното, приказките и тайните.

Работа и бизнес
Деловата ситуация в момента е меко казано объркана и ненадеждна затова бъдете внимателни както по повод начинанията си така и във връзка с ново-възникващи делови контакти и съдружия. Не е изключено да се сблъскаме с откази в последния момент, а предложенията да се окажат или безперспективни или да изисквате поемането на непосилни отговорности и задължения.

Здраве, хранене и красота
Днес е възможно да се появят симптоми на стари не добре излекувани заболявания или такива които в миналото сме пренебрегнали. Обърнете им сериозно внимание и не отлагайте повече лечението.

Консумацията на месо, алкохол, никотин и всички храни, които традиционно възприемаме като вредни, имат силно негативно въздействие върху организма.Желателно е да пиете повече течности и да се погрижите за хидратирането на кожата. Много благоприятен ефект ще имат плодови и билкови маски и тонизиращи козметични средства.