Ларсен Туре: С мен Левски най-накрая ще спечели титлата

Спорт

13-09-2013, 00:16

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Не съм за пари в Левски, а да възродя кариерата си, каза крилото

Бившият играч на Брест Ларсен Туре говори пред френското  издание footafrica365.fr за това как се е стигнало до трансфера му в Левски, как се чувства тук и дали е дошъл заради парите на "Герена", пише sportline.bg 

Ето какво сподели крилото:

"Искам да съм ясен: Не съм в Левски за пари. Да, ситуацията със заплащането тук е по-добра, тъй като ми се плаща сумата в нето, не в бруто. Но освен това Левски е добро предизвикателство за кариерата ми. Наистина, отборът 4 години не е печелил титлата на България, но смятам, че с моето пристигане ще успеем, защото това е един голям клуб. Левски е вторият най-титулуван клуб в българския шампионат след ЦСКА", заяви едно от последните попълнения на "Герена".

"На 29 години за мен е важно да изпитвам удоволствие от играта, така отговори Туре на въпрос дали смята да използва новия си клуб, за да си осигури трансфер в Турция или Германия. - Имах намерения за кариерата си, които в България се случиха. Това не е малко. Ако след това отида в друг шампионат, още по-добре за мен. Нямам план, наистина не бях излизал досега от Франция, но тук в България много ми харесва всичко. И особено чарът на града. Прияно съм изненадан от качеството на помощните игрища. Ясно е, че не е като в Лил, но базата не отстъпва на един добър френски клуб", категоричен е бившият играч на Брест.

"В момента си търся апартамент, в който да се настаня. Впечатлен съм от този красив град София", добави Туре.