И мъничко любов

Хороскоп

12-09-2013, 19:00

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Дева, Луна в Стрелец - Козирог

Астрологична картина на деня - 13 септември
Ако интензивния жизнен ритъм през тази седмица ви е дошъл в повече, използвайте сутрешните часове на днешния ден за да си починете добре и да възстановите силите си. Звездите ще направят същото, поради което проектите и намеренията ни ще преживеят временен застой. В такъв момент решенията и инициативите могат да се окажат нежизнеспособни, а срещите и покупките-напълно безполезни. До обяд нищо важно няма да се случи, така че спокойно можем да посветим това време на себе си и да се подготвим за следобедните и вечерните часове.

Промяната в настроението ще стане осезаем следобед, когато Луната в Козирог ще ни пренасочи интересът ни към деловите ангажименти и професионалните амбиции. Мнозина ще предпочетат да се лишат и от седмичната почивка за да се отдадат на продуктивна работа в офиса или у дома. Не забравяйте все пак, че петък е ден на Венера, а тя сега се радва на хармоничен обмен с Нептун, което ще придаде приказна романтика и съкровена близост на интимните срещи. Намерете време във вечерните часове да засвидетелствате любовта и привързаността си.

Работа и бизнес
Първата половина на деня няма да ни донесе видим напредък в делата, но затова пък можем да използваме тези часове за да се посветим на по-второстепенни задачи и дейности неизискващи активен взаимообмен с колеги и институции. Следобед напротив е време за сериозни делови срещи, установяване на професионални контакти, оформяне и подписване на официални документи касаещи дейности с дългосрочни перспективи.

Здраве, хранене и красота
В деня след първата лунна фаза в организма настъпват сложни процеси на трансформация, поради което е желателно да си осигурим относителен покой. Избягвайте дейности изискващи твърде голямо физическо натоварване. Изключение могат да направят занимаващите с с енергийни практики които през този ден са най ефективни. Желателно е да подкрепим процесите протичащи в тялото чрез по-скромно, по възможност вегетарианско меню.

Билковите смеси, отварите и натуралните козметични продукти приготвени днес ще бъдат изключително лековити и ефективни.